Een Woordje Uitleg .

De coronacrisis hakt(e) stevig in op onze economie. Niet alleen de rendabiliteit van vele bedrijven werd stevig op de proef gesteld, maar ook de bedrijfsprocessen werden compleet herzien. Zo gebeurde er een shift naar telewerken en thuiswerken. Daarnaast werden de sociale omgangsvormen compleet herbekeken: social distancing en handhygiëne werden in een mum van tijd geïntegreerd in het dagelijkse gedragspatroon.

Dat telewerken knabbelt aan de sociale cohesie van een bedrijf én aan de emotionele verbondenheid van werknemers met een bedrijf, behoeft intussen geen uitleg meer: thuiswerken werkt het individualisme in de hand, efficiënte communicatie (sowieso al een heikel punt voordat COVID-19 de kop opstak) wordt een nóg grotere uitdaging en beetje bij beetje brokkelt het cement af dat de medewerkers bijeen houdt en hun bedrijfsidentificatie in de hand werkt.

Om hieraan tegemoet te komen ontwikkelde het Kortrijkse eventbedrijf Events on the Move een aanbod van online teambuildings of remote teambuildings, die naast het klassiek aanbod in de markt worden gezet. Deze zijn op deze aparte site terug te vinden.

Onze Aandachtspunten !

Technologie mag nooit een doel op zich worden, en daarom dienen onze remote teambuildings volledig hetzelfde doel als de klassieke teambuilding concepten. Gebaseerd op ruim 15 jaar ervaring besteden we extreme aandacht aan onderstaande zaken.

Mainstream

Alle concepten dienen de volledige doelgroep aan te spreken en niet enkel de techneuten.

Haalbaar

Geen aartsmoeilijke opdrachten maar een heldere flow die de deelnemers motiveert.

Effectief

Gericht op bedrijfsidentificatie, communicatie, motivatie en samenwerking.

Situationeel

Als energizer, funmoment, wekelijks ontspanningsmoment, of geënt op een bedrijfsproces.

Gevarieerd

Puur online concepten, maar ook hybride formules. Live concepten naast tijdloze formules.

Maatwerk

Zoals bij de klassieke teambuilding concepten behoort ook hier maatwerk tot de mogelijkheden.