Details

Categorie:
Fun & Interactief

Duur:
ca. 60 minuten

Talen:
NL

BINGO Online

Een funactiviteit die door iedereen wordt gesmaakt. Voorafgaand aan BINGO Online krijgt elke deelnemer een bingokaart toegestuurd. Deze kaarten zijn persoonlijk, en op maat gemaakt voor je bedrijf. Denk aan logo’s, foto’s van collega’s of de kernwaarden van het bedrijf. De bingokaart kan thuis uitgeprint worden, of op een telefoon/tablet geladen.

Op het afgesproken tijdstip surfen de deelnemers naar de livestream op een Youtube kanaal. Na een korte introductie en speluitleg gaat de gepatenteerde Bingo-machine draaien, en wordt de eerste bal getrokken. Vanaf dat moment moet je goed bij de les blijven. Wanneer valt de eerste horizontale of verticale lijn? Wie heeft het Grote Kruis? En natuurlijk de hoofdprijs: de Volle Bingo! Wanneer je één van deze bingokansen weet te benutten, grijp dan je de telefoon om te bellen naar onze thuisstudio.

Interactie verzekerd:

  • Chatten: tijdens de livestream is op YouTube een chatkanaal geopend, dat bestemd is voor collega’s onderling. Chatten over de Bingo, elkaar een beetje opjutten of gewoon gezellig babbelen. Het mag allemaal, maar verlies de ballen op de livestream niet uit het oog!
  • Appen: kijkers sturen volop foto’s in. Een selfie met de bingokaart en een zomerse cocktail, met de hond of de kat op schoot, op de thuiswerkzolder, of een ‘teamfoto’ met de eerste collega’s die alweer op kantoor zitten en op gepaste afstand meespelen…
  • Bellen: winnaars die inbellen, worden door de bingomaster telefonisch aan de tand gevoeld. Hoe bevalt het thuiswerken? Mis je de warmte van de receptionist? Ondertussen wordt de validiteit van de bingoclaim geverifieerd in het Bingo-systeem. Als de claim juist is, is het feest op de stream en in de chat.

BINGO Online staat onder leiding van enthousiaste hosts, die zeer ervaren zijn in het presenteren voor publiek en voor televisie. Zij weten de deelnemers te prikkelen en uit te dagen, hanteren de juiste ‘toon’, en kunnen ook omgaan met calamiteiten en met deelnemers die liever op de achtergrond blijven. Bovenal is deze BINGO Online een op en top fout concept, vergelijkbaar met onze legendarische Foute Quiz.