Details

Categorie:
Fun & Interactief

Duur:
75 min.

Talen:
NL – FR – UK

Blijf in uw Kot

‘Blijf in uw Kot’ is een teambuildende activiteit van 75 minuten waarbij het samenwerken en het samenbrengen van collega’s centraal staat. Hierbij zijn fun, competitie en uitdaging belangrijke waarden. Iedere deelnemer neemt van thuis (of vaniop kantoor) uit individueel deel aan deze activiteit maar behoort tevens tot een team, waarbinnen goed moet samengewerkt worden.

Elke deelnemer ontvangt vooraf via de post een enveloppe met daarin allerlei attributen, kaartjes en opdrachten. De inhoud van de enveloppe is verschillend voor elk teamlid. Hiernaast krijgt ieder team een unieke inlogcode voor een website. Het doel van het spel is dat je met je team binnen de tijd een groot aantal opdrachten weet op te lossen en dus zoveel mogelijk punten weet te behalen. Tijdens deze activiteit moeten de deelnemers contact met elkaar zoeken. Dit kan via verschillende platformen zoals Skype, Facebook, Whatsapp, Zoom of via een intern communicatiesysteem.

Indien gewenst is het ook mogelijk om het spel volledig digitaal te spelen. Dan krijgt iedere deelnemer een ‘digitale envelop’ toegestuurd per mail waar alle benodigdheden in zitten. Zo kun je sneller spelen en hoef je niet te wachten op briefbezorging via de post.

Na 75 minuten is het spel afgelopen en is het team met de meest behaalde punten de winnaar. Tijdens het spel kan de tussenstand worden opgevolgd. Speel je met één team? Geen probleem, want dan ga je natuurlijk voor de beste overall score.