Details

Categorie:
Cooking

Duur:
1 à 2 uur

Talen:
NL, FR, UK

Chocolato Online

Tijdens Chocolato Online werken de deelnemers online vanuit hun keuken met een smartphone, tablet of laptop connectie via ZOOM, Microsoft Teams of een ander kanaal.

Vooraf kan worden gekozen uit één van de drie hieronder vermelde formules. De grondstoffen voor de gekozen formule worden individueel opgestuurd naar elke deelnemer.

Het leuke van deze teambuilding is dat iedereen binnentreedt in de keuken van zijn/haar collega en ook kennis maakt met diens omgeving.  Er komt al eens een partner of dochter of zoon kijken en proeven.  Of de hond komt onverwacht in  beeld. Leuke onverwachte momenten worden door deze vorm van teambuilding gevormd tot een blijvende herinnering.

De Chocolato chef modereert de hele workshop. In de demokeuken zijn alle deelnemers op een groot scherm geprojecteerd, waardoor de chef iedereen individueel kan aanspreken en bijsturen waar nodig.

Beschikbare formules:

Parfait Melkchocolade
Timing: ca. 1 à 1.5 uur
Samen een heerlijke parfait van melkchocolade maken, die zowel als ijs kan geconsumeerd worden alsook als chocolademousse.

Krokante Chocoladerotsjes
Timing: ca. 1 uur
Samen onder begeleiding een heerlijk assortiment krokante rotsjes maken met creatieve varianten

Truffels Assortiment
Timing: ca. 2 uur met een pauze van een half uur
Samen maken we 3 recepten van truffels, die we eerst gaan opspuiten en tijdens de pauze invriezen. Na de pauze worden ze afgewerkt en verpakt.