Details

Categorie:
Fun & Interactief

Duur:
1 uur

Talen:
UK

Doomsday Bomb

Het online teambuilding concept Doomsday Bomb is een ideale icebreaker activiteit om de medewerkers scherp te houden en een competitief ontspanningselement te integreren binnen de dagelijkse flow van werkzaamheden. Het spel wordt individueel en niet in teamverband gespeeld en duurt maximaal 60 minuten. Doomsday Bomb loopt via een APP en wordt gespeeld op de smartphone of tablet.

Een boosaardig meesterbrein, Dr. Ronovo, heeft een dodelijke bom opgezet die een supervirus zal verspreiden. Het is de taak van de spelers om te voorkomen dat de bom ontploft. Wees de snelste om de bom te elimineren én realiseer tezelfdertijd zoveel mogelijk punten door je geheime missies efficiënt uit te voeren. Je hebt 60 minuten de tijd om de missies te voltooien en de bom te elimineren. Je kunt de missies in elke gewenste volgorde voltooien, en tussendoor staan nog eens 6 hints beschikbaar die – zonder tijdsstraf – op strategische wijze kunnen worden geactiveerd.

Dit concept is enkel in het Engels beschikbaar en kan met of zonder begeleiding worden gespeeld. Indien zonder begeleiding, ontvangt iedereen vooraf een PDF-briefing en wordt het eindresultaat korte tijd na het spel online beschikbaar gesteld. Indien met begeleiding, kan gebruik worden gemaakt van ZOOM of Teams voor de inleidende briefing en voor de debriefing.