Details

Categorie:
Queeste

Duur:
2 versies

Taal:
NL

El Profesor

El Profesor is een online zoektocht in verschillende rondes, opgehangen aan de hoofdpersonages van de populaire Spaanse Netflix serie La Casa de Papel. De deelnemers moeten in teamverband diverse online opdrachten uitvoeren, codes kraken en logisch nadenken. Zo raken ze beetje bij beetje dichter bij het eindpunt van het spel.

De deelnemers gaan eerst in de leer bij LisboaPalermoTokyo en Berlin (personages uit de serie) en trainen er diverse vaardigheden. Met de opgedane kennis leggen ze tenslotte een eindexamen af bij El Profesor. Enkel de sterksten, de volhouders en de echte teamplayers zullen tot zijn team worden toegelaten.

Het spel wordt in twee versies aangeboden:

  • Als een éénmalig teambuilding concept van ca. 2,5 à 3 uur. De teamgrootte varieert in deze versie tussen de 8 en de 15 personen. Bij grotere groepen kan er uiteraard in meerdere teams worden gespeeld. Bij kleinere groepen kun je het spel spelen in slechts 1 team.
  • Als een over 5 tijdstippen verdeelde teambuilding reeks van telkens ca. 1 à 1,5 uur. De teamgrootte varieert in deze versie tussen de 3 en de 5 personen. Na elke sessie – die telkens wordt opgehangen aan één personage – wordt een nieuwe tussenstand opgemaakt. Deze versie is ideaal voor groepen die regelmatig een ice-breaker moment willen organiseren en daarbij een rode draad willen voorzien.

Samenwerking en strategie zijn erg belangrijk in dit concept. Zo kan elk teamlid een deeltje van de zoektocht op zich nemen en kunnen de deelnemers elkaar helpen om sneller tot de oplossing te komen.

Dit online teambuilding concept is een echte kuitenbijter die nog een tijdje zal blijven nazinderen.

Enkel beschikbaar in het Nederlands.