Details

Categorie:
Fun & Interactief

Duur:
30 minuten

Talen:
NL, FR, UK

Home & Away

Dit concept wordt gespeeld in teams van 3 personen, die vooraf dienen te beslissen wie zal presteren in welke opdrachtencategorie: fysieke prestaties, out of the box denken en algemene kennis.

De persoon die kiest voor de fysieke activiteit is de teamleider en de draaischijf van het concept. Hij/zij beschikt over een app (op Android of iOS, telefoon of tablet) en moet in de buurt van zijn/haar huis of bedrijf een aantal check-points bezoeken. Op het eerste check-point wordt de code bekend gemaakt waarmee de twee andere teamleden een website kunnen openen, waar hun een reeks opdrachten wordt voorgeschoteld. Hoe ver raken ze vóór de teamleider weer thuis of op kantoor is? Hoe efficiënt zijn hun prestaties? En bovenal hoe snel is de teamleider?

‘Home & Away’ is een interactief maatwerkconcept dat de interne concurrentie binnen een organisatie positief stimuleert en de samenwerking in kleinere projectteams een boost geeft. Ideaal als break-out activiteit. Maandelijks is een nieuwe versie beschikbaar.