Details

Categorie:
Fun & Interactief

Duur:
Ca. 1,5 à 2 uur

Talen:
NL, UK

Ken je Collega's Online

Eén van onze meest populaire ‘klassieke’ teambuilding activiteiten is nu ook beschikbaar in een remote versie. Ideaal voor kleinere groepen tot 25 personen.

Tijdens dit online teambuilding concept komen telkens twee of meer deelnemers tegen elkaar uit in een praktische proef. Zodra het verloop van de proef door onze spelleider is uitgelegd, kunnen de andere deelnemers erop gokken wie volgens hen de proef zal winnen.

Hoe goed kennen de collega’s elkaar? Hoe goed kunnen ze elkaars kwaliteiten inschatten? En wie ontpopt zich tot meesters-tacticus?

Als blijkt dat de deelnemers regelmatig op een verkeerd spoor worden gezet, wordt de sfeer steeds losser, de spanning steeds groter en de wil om goed te presteren steeds intenser.

Van dit concept bestaat zowel een teamversie als een individuele versie. In het eerste geval moet er niet worden gegokt op de winnaar, maar moeten de teams vooraf in een break-out sessie uitmaken wie welke proef zal spelen – op basis van een cryptische omschrijving van de proeven.

Fun en spanning zijn gegarandeerd!