Details

Categorie:
Fun & Interactief

Duur:
90 minuten

Talen:
UK

Mission Planet Earth

De online teambuilding activiteit Mission Planet Earth is een spel dat volledig veilig van thuis uit kan worden gespeeld (of uiteraard ook vanop kantoor). Je hebt enkel nood aan een laptop en internetverbinding, plus een browser.

Een enorme asteroïde raast met 30.000 km per uur naar de aarde. Impact lijkt onvermijdelijk en bedreigt onze planeet met volledige vernietiging. Eén van de hoofden van NASA, Bob Truman, ziet één enkele mogelijkheid om een ramp te voorkomen: het vernietigen van het dreigende, naderende hemellichaam terwijl het nog in de ruimte is. De complexiteit van de situatie wordt echter snel verergerd wanneer een koffertje met de lanceercodes voor de kernraketten wordt gestolen. De president vertrouwt op zijn beste agenten, namelijk uw team, om de koffer terug te halen en zo een wereldwijde catastrofe te voorkomen. Haast je, want je hebt niet veel tijd!

We raden deze teambuilding aan voor bedrijven die fun laten primeren op moeilijkheidsgraad. Tijdens dit online game zien de teams continu elkaars voortgang en kunnen ze ook via chat met elkaar in interactie gaan. Zo krijgt het spel een extra dimensie. Er wordt gespeeld in teams van 4 à 5 personen.

Gemiddeld duurt het spel 60 à 90 minuten. We bieden het aan met of zonder begeleiding. In het eerste geval komen de deelnemers eerst samen in een ZOOM of Teams sessie met de volledige groep, waar onze spelleider eerst de praktische zaken toelicht. Hierna belandt elk team in een break-out room voor de duur van het spel. Uiteraard volgt na het spel ook een debriefing. In het tweede geval creëren de teams vooraf zelf een online meeting en ontvangen ze van ons enkele dagen tevoren een inleidende briefing via e-mail.

Het concept Mission Planet Earth is enkel in het Engels beschikbaar. De inleidende briefing &  debriefing (indien wordt geopteerd voor de versie mét begeleiding) kunnen desgewenst in het Nederlands plaatsvinden.