Details

Categorie:
Fun & Interactief

Duur:
120 minuten

Talen:
NL

Ontmasker De Mol

Na een inleidende briefing door onze gamemaster wordt het bittere ernst: één uur lang krijgt elk team de kans om zoveel mogelijk punten te scoren bij het doorworstelen van een resem hersenbrekers, vragen en raadsels. Maar één teamlid werd vooraf door ons gebrieft en speelt eigenlijk in de kaarten van een ander team.

Niets is dus wat het lijkt in dit concept. Elke foute denkpiste wordt automatisch vertaald in verdachtmakingen, waardoor op den duur niemand meer zeker is wie de mol is binnen het team. Er is slechts één zekerheid: op de teamkapitein rust geen verdenking.

De mol ontmaskeren wordt algauw een obsessie. Wie is bondgenoot en wie is een onbetrouwbare zero? Sommige kandidaten gaan tot het uiterste om de waarheid te achterhalen en een voortijdige eliminatie te vermijden.

Wie wordt het slachtoffer van de mol… en wie grijpt hem uiteindelijk bij het nekvel? Want teamkapiteins die de mol binnen hun team ontmaskeren, zorgen ervoor dat al diens sabotagewerk nutteloos was… Uiteraard gebeurt deze ontmaskering in een afsluitende plenaire sessie met de hele groep.

Enkel beschikbaar in het NDL. Het spel duurt ca. twee uur.