Details

Categorie:
Quiz

Duur:
1 à 2 uur

Talen:
NL, UK

Smash It !

Bij klassieke teambuilding concepten vormen de rondes met quizknoppen het meest geliefde onderdeel. Nu kunnen we deze ervaring ook aanbieden binnen een remote setting! Elke speler beschikt op zijn telefoon of tablet over een quizknop waarmee hij live verbonden is met de quizroom. De spelleider ziet wie eerst afdrukt, en die persoon krijgt als eerste de kans om te antwoorden. Is het antwoord fout, dan is de beurt definitief voorbij… althans voor deze vraag.

Dit concept biedt het ultieme spanningselement, want snelheid speelt soms een even grote rol als kennis… of durf. Want af en toe zit er ook wel eens een doe-opdracht tussen.

Een presentator gidst de deelnemers live doorheen de quiz vanop het Zoom platform. Hij zorgt voor de nodige animatie, presenteert via schermdelen foto’s en ander multimediaal materiaal, praat de verschillende thematische rondes aan elkaar en communiceert regelmatig de tussenstanden. De deelnemers volgen zijn doen en laten op de PC of laptop – terwijl een extra telefoon of tablet zorgt voor de quizknop ervaring.

Ideaal voor kleinere groepen, met fungarantie. Interactief en teambuildend.