Details

Categorie:
Fun & Interactief

Duur:
90 minuten

Talen:
UK

The Firm

De online teambuilding activiteit The Firm is een spel dat volledig veilig van thuis uit kan worden gespeeld (of uiteraard ook vanop kantoor). Je hebt enkel nood aan een laptop en internetverbinding, plus een browser.

We bevinden ons in één van ’s werelds grootste zakencentra in New York, waar de leidinggevenden van een gigantische financiële onderneming hun haren uit hun hoofd trekken in de vergaderruimte op de 80ste verdieping. Vier weken voor de aankondiging van de overname van het bedrijf (Reinmann & Partners) bleek dat iemand 3 jaar lang geld van het bedrijf had gestolen en in die tijd 20 miljoen wist te laten verdwijnen. Als één van de beste en meest succesvolle adviesbureaus zijn jullie in de ring gestapt om de zaak zo snel mogelijk op te lossen.

We raden deze online teambuilding aan voor bedrijven die fun laten primeren op moeilijkheidsgraad. Tijdens dit spel zien de teams continu elkaars voortgang en kunnen ze ook via chat met elkaar in interactie gaan. Zo krijgt het spel een extra dimensie. Er wordt gespeeld in teams van 4 à 5 personen.

Gemiddeld duurt The Firm 60 à 90 minuten. We bieden het aan met of zonder begeleiding. In het eerste geval komen de deelnemers eerst samen in een ZOOM of Teams sessie met de volledige groep, waar onze spelleider eerst de praktische zaken toelicht. Hierna belandt elk team in een break-out room voor de duur van het spel. Uiteraard volgt na het spel ook een debriefing. In het tweede geval creëren de teams vooraf zelf een online meeting en ontvangen ze van ons enkele dagen tevoren een inleidende briefing via e-mail.

Het concept is enkel in het Engels beschikbaar. De inleidende briefing &  debriefing (indien wordt geopteerd voor de versie mét begeleiding) kunnen desgewenst in het Nederlands plaatsvinden.