Details

Categorie:
Fun & Interactief

Duur:
1 à 1.5 uur

Talen:
NL

The New Pope

In deze tijden van social distancing, lockdowns, virusgolven en anderhalvemeter economieën lijkt de wereld helemaal op zijn kop te staan. In het knotsgekke en interactieve concept The New Pope gaan we op zoek naar de nieuwste heilige… binnen jouw organisatie.

Een populariteitspoll bij aanvang van het concept zet de deelnemers direct op scherp. Sommigen lijken te zullen uitgroeien tot de sterren van de show, terwijl anderen vanop de zitbanken de touwtjes in handen lijken te zullen hebben. Zijn de kandidaat-pausen dan enkel hun marionetten of blijken het uiteindelijk strategen van de bovenste plank te zijn met een torenhoge ambitie en misschien zelfs een verborgen agenda?

Vaststaand feit is dat het een afvallingskoers zou kunnen worden met onverwachte wendingen, waarbij de deelnemers die het minst op de voorgrond treden toch de meeste macht in handen zullen hebben. Om nog maar te zwijgen over de invloed van The Old Pope, die vrijwillig en in volle verstand afstand doet van zijn troon en een stevige hand wil hebben in de keuze van zijn opvolger.

Dit concept is enkel in het Nederlands beschikbaar en duurt één à anderhalf uur. Er zijn mogelijkheden om het concept te personaliseren en/of om een pre-traject te voorzien dat gedurende enkele weken leeft binnen de organisatie.

The New Pope wordt aangeboden via ZOOM of Teams.