Details

Categorie:
Fun & Interactief

Duur:
1 à 1.5 uur

Talen:
NL, FR, UK

Wine Escape Game

Wine Escape Game is een online wijndegustatie, overgoten met een gamification sausje. Een moment van ontspanning en gezellig samenzijn dus, gecombineerd met een klein spelelement.

Vooraf ontvangen de deelnemers per post een stijlvol koffertje met daarin 3 verschillende soorten wijnen in flacons van 100 ml. In het koffertje vinden ze ook de link en praktische info over de online sessie en enkele tips en aanwijzingen die tijdens de online escape game van pas zullen komen.

Tijdens de online sessie is het belangrijk dat de deelnemers samenwerken, hun tips bij elkaar leggen en logisch nadenken over de oplossing om de digitale kluis te breken die telkens zal leiden naar een andere wijnsoort.

Intussen zorgt onze sommelier voor deskundige uitleg, zodat de kennis van de deelnemers over wijnproeven in het algemeen en over het wijnpakketje in het bijzonder wordt aangescherpt.

Wine Escape Game is één van de gezelligste online teambuilding concepten in ons aanbod, beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels.